Често задавани въпроси

Въпроси и отговори

В България общата площ на апартаментите се формира от застроена площ и съответстващ на апартамента дял от общите части на сградата, който обикновено се равнява на около 15% от застроената площ. Застроената площ на свой ред се изчислява по периметъра на апартамента и включва вътрешните стени и тераси.

Ние издаваме апартаментите в състояние „до ключ“, което включва – боядисани стени, подова настилка – 1 см. ламинат, интериорни врати и входна врата, изцяло завършена баня (с бойлер, тоалетна чиния, душкабина и мивка), един климатик в хола.

Да – възможно е. Срещу допълнително заплащане можете да поръчате пълен комплект мебели и електроуреди по предварително разработен от нас дизайн. По време на строителството срещу доплащане също така можете да поръчате допълнителен климатик, смяна на ламината с плочки и топъл под.

Слънчев бряг отдавна вече не е само курорт, а населено място с цялата необходима инфраструктура за постоянно живеене. Обществения транспорт функционира през цялото време. Има няколко вериги постоянно работещи супермаркети (Жанет, Т-маркет, Ligl). Дори през зимата продължават да работят най-добрите ресторанти Флора и Джани. Всичко това е на пешеходно разстояние от комплексите Emilia Romana.

Таксата за поддръжка в нашите комплекси е 12 евро/м2 на година от общата площ на апартамента и включва всички разходи, свързани с нормалното функциониране на комплекса: ток и вода за общите части на сградите, обслужването на басейните, озеленяването, видеонаблюдението и охраната, обслужването на асансьорите, текушти ремонти в общите части на сградите. Разходи за почистване и ремонти вътре в апартаментите не са включени в поддръжката.

При нотариалното прехвърляне на апартамента еднократно се дължи общински данък, нотариална такса и адвокатски разноски за регистрация на сделката, които общо възлизат на около 3% от цената на апартамента. Впоследствие се заплаща годишен данък от 75 евро до около 150 евро на година в зависимост от площта на апартамента. Ток и вода се заплащат в зависимост от потреблението.

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране, да предоставим персонализирани реклами или съдържание и да анализираме трафика си. С натискането на „Приеми всички“ вие се съгласявате с нашето използване на бисквитки.
Политика за поверителност