комплекс

EMILIA ROMANA - BOUTIQUE

Проект ЕМИЛИЯ РОМАНА БУТИК е модерна, иновативна сграда със стилна бутикова архитектура, изпипана до последния детайл. Функционалност и лукс се допълват от безкомпромисно качество и отлично местоположение в зеленото сърце на Слънчев бряг. Концепцията на проекта предоставя възможност на обитателите да потънат в стилен комфорт и спокойствие, както за летен отдих, така и за целогодишно живеене.

Парцелът, на който се реализира ЕМИЛИЯ РОМАНА БУТИК, е в съседство на ЕМИЛИЯ РОМАНА ПАРК.

Бутиковата визия и функционалните разпределения са най-голямото предимство на ЕМИЛИЯ РОМАНА БУТИК сред конкурентните сгради в района на Слънчев Бряг. На площ от 2070 кв.м. ще бъде построена 5 етажна сграда с общо 51 апартамента – 3 студиа, 42 двустайни и 6 тристайни апартамента. Апартаментите на 5-ти етаж разполагат с просторни тераси с красиво озеленяване. Сградата ще представлява бутиков комплекс в Слънчев бряг с асансьор, рецепция и техническо помещение.

Инвеститорът предвижда пълно обезпечение с паркоместа. В югоизточната част на сградата ще бъде разположен голям басейна във формата на лагуна.

Апартаментите са с три типа изложение – Юг, Изток и Север. От всички жилища се разкрива гледка към басейна на сградата, както и към парка/ басейна на комплекс ЕМИЛИЯ РОМАНА ПАРК. Всички апартаменти разполагат с уютна тераса, която е закрита и е като естествено продължение на дневната. В изпълнението на външните части на сградата е предвидено да се използват модерни окачени фасади и най-качествените външни мазилки на пазара.

Желанието на инвеститора е да представи на пазара сграда, която да разчупи стереотипа, че курортните имоти са само за летния сезон. Качеството на строителството ще е на ново по-високо, непознато за района ниво.

Всички имоти ще се предлагат завършени “до ключ“. Има разсрочена схема за плащане.

сградата разполага с:

Рецепция

детска площадка

ВЕЛОПАРКИНГ

Зона за отдих

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

Напълно закрита територия със система за видеонаблюдение

Места за паркиране

с възможност за зареждане на електрически коли

Основен басейн

+ детски басейн

озеленена зона

Професионално озеленена зона около басейна и алеита около сградата

ЕТАЖНИ РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ

РЕКЛАМНА БРОШУРА

ОФЕРТИ

Виж офертата

ap1

Emilia Romana Boutique Penthouse

ПРОДАДЕН

Локация

ГАЛЕРИЯ

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране, да предоставим персонализирани реклами или съдържание и да анализираме трафика си. С натискането на „Приеми всички“ вие се съгласявате с нашето използване на бисквитки.
Политика за поверителност