комплекс

EMILIA ROMANA - BOUTIQUE

Проект ЕМИЛИЯ РОМАНА БУТИК е модерна, иновативна сграда със стилна бутикова архитектура, изпипана до последния детайл. Функционалност и лукс се допълват от безкомпромисно качество и отлично местоположение в зеленото сърце на Слънчев бряг. Концепцията на проекта предоставя възможност на обитателите да потънат в стилен комфорт и спокойствие, както за летен отдих, така и за целогодишно живеене.

Парцелът, на който се реализира ЕМИЛИЯ РОМАНА БУТИК, е в съседство на ЕМИЛИЯ РОМАНА ПАРК.

Бутиковата визия и функционалните разпределения са най-голямото предимство на ЕМИЛИЯ РОМАНА БУТИК сред конкурентните сгради в района на Слънчев Бряг. На площ от 2070 кв.м. ще бъде построена 5 етажна сграда с общо 51 апартамента – 3 студиа, 42 двустайни и 6 тристайни апартамента. Апартаментите на 5-ти етаж разполагат с просторни тераси с красиво озеленяване. Сградата ще представлява бутиков комплекс в Слънчев бряг с асансьор, рецепция и техническо помещение.

Инвеститорът предвижда пълно обезпечение с паркоместа. В югоизточната част на сградата ще бъде разположен голям басейна във формата на лагуна.

Апартаментите са с три типа изложение – Юг, Изток и Север. От всички жилища се разкрива гледка към басейна на сградата, както и към парка/ басейна на комплекс ЕМИЛИЯ РОМАНА ПАРК. Всички апартаменти разполагат с уютна тераса, която е закрита и е като естествено продължение на дневната. В изпълнението на външните части на сградата е предвидено да се използват модерни окачени фасади и най-качествените външни мазилки на пазара.

Желанието на инвеститора е да представи на пазара сграда, която да разчупи стереотипа, че курортните имоти са само за летния сезон. Качеството на строителството ще е на ново по-високо, непознато за района ниво.

Всички имоти ще се предлагат завършени “до ключ“. Има разсрочена схема за плащане.

сградата разполага с:

Рецепция

детска площадка

ВЕЛОПАРКИНГ

Зона за отдих

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

Напълно закрита територия със система за видеонаблюдение

Места за паркиране

с възможност за зареждане на електрически коли

Основен басейн

+ детски басейн

озеленена зона

Професионално озеленена зона около басейна и алеита около сградата

ЕТАЖНИ РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ

РЕКЛАМНА БРОШУРА

ОФЕРТИ

Виж офертата

ap1

Emilia Romana Boutique Penthouse

€ 249 900

Локация

ГАЛЕРИЯ