кОМПЛЕКС

EMILIA ROMANA - eSTE

Преди малко повече от две години с много дързост, ентусиазъм и амбиция положихме основите на първия ни комплекс в зеленото сърце на Слънчев бряг – Emilia Romana Park. Днес вече знаем, че сме разрознаваеми със стилна и непреходна архитектура, деликатен лукс, оптимална функционалност, модерен интериор.
Удоволствие е да Ви представим нашия нов пети проект – ESTE by Emilia Romana.

ЕSTE – нашето естествено развитие в духа и ритъма на Emilia Romana Park, Butique и Verde.
Есте – духа на регион Емилиа Романа , име на древен знатен род, дал името си и оставил своята значима следа в историята на Европа. Есте – символ на класа, изобилие, разширение. Еталон за красив, модерен, елегантен дом, обединил в себе си нашия опит, професионализъм и страст. Нашата отдаденост и вяра в компанията ни, в продукта и клиента, успешно материализират Вашите мечтани проекти. Защото Есте е завръщането у дома!

new modern complex in Sunny Beach - Este by Emilia Romana
Сграда 1 и 2 в комплекс Este by Emilia Romana

Парцелът, на който ще бъде реализиран ЕМИЛИЯ РОМАНА ЕСТЕ, е в съседство на сградите ВЕРДЕ, БУТИК и ПАРК . Четирите комплекса ще образуват една обща композиция с 4 тематични басейна, богато озеленяване, ресторанти, паркинги – подземни и надземни, зарядни станции за електро-мобили, охраняема територия, голям спортен център, сауна, сух фонтан и други. Комплексът граничи с територия, отделена за парк с площ от 7000 кв.м.

ЕМИЛИЯ РОМАНА ЕСТЕ, ПАРК, БУТИК и ВЕРДЕ са част от бъдещият комплекс ЕМИЛИЯ РОМАНА РИЗОРТ, който заедно с общественият парк ще разполага с обща територия над 20 000 кв.м. Всички собственици ще имат възможност да се възползват от клубната система между комплексите и общата инфраструктура.

Модерната бутикова визия и функционалните разпределения са най-голямото предимство на ЕМИЛИЯ РОМАНА ЕСТЕ сред конкурентните сгради в района на Слънчев Бряг. На площ от 3850 кв.м. ще бъдат построени три шестетажни сгради, които включват 109 апартамента. ЕСТЕ предлага избор на всеки един тип имот – от практични студия и двустайни апартаменти, през тристайни апартаменти с една или две бани, до четиристайни апартаменти и просторни пентхауси на шестия етаж. Сграда 1 ще разполага с подземен паркинг. Инвеститорът предвижда пълно обезпечение на имотите с паркоместа.


В центъра на проекта ще бъде разположен басейн за възрастни в азиатски стил. Екзотично озеленяване ще ви накара да се пренесете в едно райско кътче. Сред акцентите на комплекса ще е модерният Спортен и рекреационен център в Сграда 1 с площ от 1000 кв.м., който ще се състои от фитнес, СПА зона, зали за различни видове спорт и кафене. Външна Рецепция ще свързва Сгради 2 и 3 и ще обслужва менажирането на комплекса и отдаване на апартаментите под наем за клиентите, които са избрали да закупят имота си с инвестиционна цел.

apartment complex Este by Emilia Romana in Sunny Beach, Bulgaria
501 copy

От всеки един имот се разкрива гледка към басейна и красиво озеленената територия около сградите, или към парка, който оборудваме и поддържаме за нашите клиенти. Апартаментите разполагат с уютна закрита тераса. Бъдещите собственици ще имат възможност да си закупят малък склад към жилищата, разположени в Сграда 1.

Желанието на инвеститора е да представи на пазара сграда, която да разчупи стереотипа, че курортните имоти са само за летния сезон. Качеството на строителството ще е на ново по-високо, непознато за района ниво. В изпълнението на външните части на сградата е предвидено да се използват модерни окачени фасади и най-качествените външни мазилки на пазара.

Всички имоти ще се предлагат завършени “до ключ“. До 12.2023 година всеки клиент ще има право да избира какви подови настилки да му бъдат поставени, според предварително определен бюджет за довършителни работи.

сградата разполага с:

Рецепция

КАФЕНЕ

Фитнес

СПА зона

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

Напълно закрита територия със система за видеонаблюдение

ЗАЛИ

за разлчни видове спорт

Основен басейн

в азиатски стил

озеленена зона

Екзотично озеленяване

Етажни разпределения

РЕКЛАМНА БРОШУРА

ОФЕРТИ

Виж офертата

new modern complex in Sunny Beach - Este by Emilia Romana

Emilia Romana Este ap. 3-601

€ 149 900

Виж офертата

модерен комплекс в азиятски стил, състоящ се от 3 сгради - Este by Emilia Romana

Emilia Romana Este ap. 1-410

€ 81 900

Виж офертата

1-409

Emilia Romana Este ap. 1-409

€ 90 900

Виж офертата

C27 - 7900

Emilia Romana Este storage-underground C27

€ 7 900

Виж офертата

C11 - 4900

Emilia Romana Este storage-underground C11

€ 4 900

Виж офертата

P16

Emilia Romana Este – parking space P16

€ 15 000

Виж офертата

P21

Emilia Romana Este – parking space P21

€ 20 000

Виж офертата

P2

Emilia Romana Este – parking space P2

€ 18 000

Виж офертата

101 copy_5

Emilia Romana Este ap. 1-601

€ 149 900

Виж офертата

интериор на всекидневна в апартаментите в комплекс Есте от Емилия Романа

Emilia Romana Este ap. 1-507

€ 124 900

Виж офертата

101 copy_5

Emilia Romana Este ap. 1-503

€ 124 900

Виж офертата

new modern complex in Sunny Beach - Este by Emilia Romana

Emilia Romana Este ap. 3-602

€ 179 900

Виж офертата

визуализация на хол и кухня в новия комплекс в Слънчев бряг - Este by Emilia Romana

Emilia Romana Este ap. 3-503

€ 134 900

Виж офертата

701 copy_3

Emilia Romana Este ap. 3-502

ПРОДАДЕН

Виж офертата

интериор на всекидневна в апартаментите в комплекс Есте от Емилия Романа

Emilia Romana Este ap. 3-103

€ 79 900

Виж офертата

Комплекс Есте от Емилия Романа - сгради 1,2 и 3

Emilia Romana Este ap. 3-102

€ 74 900

Виж офертата

Complex Este by Emilia Romana, Sunny Beach

Emilia Romana Este ap. 3-101

€ 75 900

Локация

ГАЛЕРИЯ

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране, да предоставим персонализирани реклами или съдържание и да анализираме трафика си. С натискането на „Приеми всички“ вие се съгласявате с нашето използване на бисквитки.
Политика за поверителност