комплекс

EMILIA ROMANA - City

Имаме удоволствието да Ви представим нашия най-нов шести проект – Emilia Romana City. Сграда, която разчупва стереотипа, че курортните имоти са само за летния сезон.

Emilia Romana City e малка бутикова сграда, която ще бъде в градски стил, носеща духа и комфорта на дом в града. Разположението й е близо до центъра на к.к. Слънчев бряг и същевременно в една от най-зелените му и спокойни части.

Парцелът, на който ще бъде реализиран EMILIA ROMANA CITY, е в съседство на сградите ЕСТЕ, ВЕРДЕ, БУТИК и ПАРК. Комплексът граничи и с територия, отделена за парк с площ от 7000 кв.м.

Модерната визия, практични планировки и високо качество на строителството са основни предимства на сградата пред други в района. На площ от 850  кв.м. ще бъде построена бутикова сграда, която включва само 19 апартамента. Emilia Romana City предлага избор от двустайни апартаменти с една баня и тристайни апартаменти с баня и отделна тоалетна. Жилищата ще са с различно изложение и големина, като всички  ще имат компактна тераса, на която собствениците да се насладят на топлата пролет, слънчево лято или златна есен в България.

Сградата ще разполага с открит паркинг. Инвеститорът предвижда пълно обезпечение на имотите с паркоместа и бъдещите собственици ще имат възможност да си закупят паркомясто.

Всички имоти ще се предлагат завършени “до ключ“. Качеството на строителството отново ще бъде на високо ниво, което е характерно за всички сгради Emilia Romana.

Срещу допълнително заплащане бъдещите собственици имат възможност да заяват пакет мебели и техника по предложен от инвеститора дизайн.

Собствениците в EMILIA ROMANA CITY ще имат възможност срещу допълнително заплащане да се възползват от инфраструктурата и клубната система между сградите, част от бъдещият EMILIA ROMANA RESORT. Ризортът обхваща комплексите ЕСТЕ, ВЕРДЕ, БУТИК и ПАРК и заедно предлагат  4 тематични басейна, богато озеленяване, ресторанти, паркинги за автомобили и велосипеди, зарядни станции за електромобили, охраняема територия, голям спортен център , сауна, сух фонтан и други.

 

Нашата отдаденост и вяра в компанията ни, в продукта и клиента, успешно материализират Вашите мечтани домове! Станете част от голямото семейство на EMILIA ROMANA!

сградата разполага с:

озеленена зона

Паркинг

Охраняема територия

ЕТАЖНИ РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ

РЕКЛАМНА БРОШУРА

ОФЕРТИ

Виж офертата

ап. 2

Emilia Romana City – ap. 2

€ 77 500

Виж офертата

IMG-20240220-WA0018

Emilia Romana City – ap. 1

€ 77 500

Виж офертата

IMG-20240220-WA0017

Emilia Romana City – ap. 9

€ 75 500

Виж офертата

IMG-20240220-WA0015

Emilia Romana City – ap. 7

€ 98 500

Локация

ГАЛЕРИЯ

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране, да предоставим персонализирани реклами или съдържание и да анализираме трафика си. С натискането на „Приеми всички“ вие се съгласявате с нашето използване на бисквитки.
Политика за поверителност