комплекс

EMILIA ROMANA - Verde

ЛОДАКС ИНВЕСТМЪНТ ООД, има удоволствието да  Ви представи най-новия си проект ЕМИЛИЯ РОМАНА ВЕРДЕ – модерна, иновативна сграда със стилна архитектура, изпипана във всеки детайл.

Названието ВЕРДЕ (от италиански ЗЕЛЕН) насочва вниманието към богатото озеленяване на комплекса и наличието паркa пред него, както и на иновативните решения за зелена фасада и екологично-чисто строителство.

Концепцията на проекта предоставя възможност на обитателите да потънат в стилен комфорт и спокойствие, както за летен отдих, така и за целогодишно живеене.

Парцелът, на който ще бъде реализиран ЕМИЛИЯ РОМАНА ВЕРДЕ, е в съседство на сградите ПАРК и БУТИК.

 

Трите сгради ще образуват един общ комплекс с 3 различни басейна, богато озеленяване, ресторанти, паркинги – подземни и надземни паркоместа, електро зарядни станции за автомобили, охраняема територия, сауна, сух фонтан и други.  Комплексът граничи с територия отделена за парк с площ от 7000 кв.м.

ЕМИЛИЯ РОМАНА ПАРК, БУТИК и ВЕРДЕ са част от бъдещият комплекс ЕМИЛИЯ РОМАНА РИЗОРТ, който заедно с общественият парк ще разполага с обща територия над 20 000 кв.м. Всички собственици ще имат възможност да се възползват от клубната система между комплексите и общата инфраструктура. 

Модерната визия и функционалните планировки са най-голямото предимство на ЕМИЛИЯ РОМАНА ВЕРДЕ сред конкурентните сгради в района. На площ от 4270  кв.м. ще бъде построена 6 етажна сграда с общо 94 апартамента – 61 двустайни и 33 тристайни апартамента. 

Апартаментите на 6ти етаж ще разполагат с просторни тераси с красиво озеленяване. Сградата ще разполага с подземен паркинг, 2 асансьора, рецепция и техническо помещение. Инвеститорът предвижда пълно обезпечение с паркоместа. В центърът на проекта ще бъдат разположени голям басейн за възрастни, басейн за деца, джакузи, сух фонтан и LOUNGE зона. Мобилен БАР ще предлага на собствениците и гостите на комплекса възможност за вкусно похапване и освежаващи напитки.

Апартаментите са с три типа изложение – Юг, Изток и Север. От всички жилища се разкрива гледка към басейна на сградата, или към парк. Всички апартаменти разполагат с уютна тераса. Това е единственият комплекс на пазара в Слънчев бряг, в който бъдещите собственици имат възможност да си закупят малък склад към апартамента в площ до 5 кв. м.  Едно много практично решение за клиенти, избрали да живеят в близост до морето целогодишно или за тези, които желаят да отдават имотите си под наем и имат нужда да държат личните си вещи на сигурно място.

Желанието на инвеститора е да представи на пазара сграда, която да разчупи стереотипа, че курортните имоти са само за летния сезон. Качеството на строителството ще е на ново по-високо, непознато за района ниво.  В изпълнението на външните части на сградата е предвидено да се използват модерни окачени фасади и най-качествените външни мазилки на пазара.

Всички имоти ще се предлагат завършени “до ключ“. До 06.2023 година всеки клиент ще има право да избира какви подови настилки да му бъдат поставени, според предварително определен бюджет за довършителни работи.

НАЧАЛО НА СТРОИТЕЛСТВО  – 10 / 2023

СРОК НА СТРОИТЕЛСТВО – 24 МЕСЕЦА

АПАРТАМЕНТИ С ЕДНА СПАЛНЯ ОТ 50 до 66 кв.м

АПАРТАМЕНТИ С ДВЕ СПАЛНИ ОТ 73 до 129 кв.м

сградата разполага с:

Рецепция

детска площадка

ВЕЛОПАРКИНГ

Зона за отдих

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

Напълно закрита територия със система за видеонаблюдение

Места за паркиране

с възможност за зареждане на електрически коли

Основен басейн

+ детски басейн

озеленена зона

Професионално озеленена зона около басейна и алеита около сградата

ЕТАЖНИ РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ

РЕКЛАМНА БРОШУРА

ОФЕРТИ

Виж офертата

IMG-20231013-WA0026

Emilia Romana Verde ap. A505

ПРОДАДЕН

Виж офертата

A504

Emilia Romana Verde ap. A504

ПРОДАДЕН

Виж офертата

301 copy

Emilia Romana Verde ap. A503

€ 124 900

Виж офертата

IMG-20231013-WA0022

Emilia Romana Verde ap. A501

€ 109 900

Виж офертата

IMG-20231013-WA0021

Emilia Romana Verde ap. A106

€ 84 900

Виж офертата

Emilia Romana Verde complex in Sunny beach - one bedroom apartment A406

Emilia Romana Verde ap. A406

€ 99 900

Виж офертата

Emilia Romana Verde ap. A104

€ 99 900

Виж офертата

ап В201 в комплекс Емилия Романа Верде

Emilia Romana Verde ap. B101

€ 99 900

Виж офертата

Verde storage underground

Emilia Romana Verde storage-underground МА04

€ 9 900

Виж офертата

Verde storage underground

Emilia Romana Verde storage-underground МА07

€ 5 900

Виж офертата

Verde P26

Emilia Romana Verde – parking space P26

€ 15 000

Виж офертата

Sorregae rooms at Emilia Romana Verde Complex, Sunny Beach, Bulagria

Emilia Romana Verde storage

€ 5 500

Виж офертата

паркомясто в комплекс Este by Emilia Romana

Emilia Romana Verde – parking space P48

€ 18 000

Виж офертата

201

Emilia Romana Verde ap. B107

€ 89 900

Виж офертата

B303-1

Emilia Romana Verde ap. B303

€ 129 900

Локация

ГАЛЕРИЯ

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране, да предоставим персонализирани реклами или съдържание и да анализираме трафика си. С натискането на „Приеми всички“ вие се съгласявате с нашето използване на бисквитки.
Политика за поверителност