комплекс

EMILIA ROMANA - Verde

ЛОДАКС ИНВЕСТМЪНТ ООД, има удоволствието да  Ви представи най-новия си проект ЕМИЛИЯ РОМАНА ВЕРДЕ – модерна, иновативна сграда със стилна архитектура, изпипана във всеки детайл.

Названието ВЕРДЕ (от италиански ЗЕЛЕН) насочва вниманието към богатото озеленяване на комплекса и наличието паркa пред него, както и на иновативните решения за зелена фасада и екологично-чисто строителство.

Концепцията на проекта предоставя възможност на обитателите да потънат в стилен комфорт и спокойствие, както за летен отдих, така и за целогодишно живеене.

Парцелът, на който ще бъде реализиран ЕМИЛИЯ РОМАНА ВЕРДЕ, е в съседство на сградите ПАРК и БУТИК.

 

Трите сгради ще образуват един общ комплекс с 3 различни басейна, богато озеленяване, ресторанти, паркинги – подземни и надземни паркоместа, електро зарядни станции за автомобили, охраняема територия, сауна, сух фонтан и други.  Комплексът граничи с територия отделена за парк с площ от 7000 кв.м.

ЕМИЛИЯ РОМАНА ПАРК, БУТИК и ВЕРДЕ са част от бъдещият комплекс ЕМИЛИЯ РОМАНА РИЗОРТ, който заедно с общественият парк ще разполага с обща територия над 20 000 кв.м. Всички собственици ще имат възможност да се възползват от клубната система между комплексите и общата инфраструктура. 

Модерната визия и функционалните планировки са най-голямото предимство на ЕМИЛИЯ РОМАНА ВЕРДЕ сред конкурентните сгради в района. На площ от 4270  кв.м. ще бъде построена 6 етажна сграда с общо 94 апартамента – 61 двустайни и 33 тристайни апартамента. 

Апартаментите на 6ти етаж ще разполагат с просторни тераси с красиво озеленяване. Сградата ще разполага с подземен паркинг, 2 асансьора, рецепция и техническо помещение. Инвеститорът предвижда пълно обезпечение с паркоместа. В центърът на проекта ще бъдат разположени голям басейн за възрастни, басейн за деца, джакузи, сух фонтан и LOUNGE зона. Мобилен БАР ще предлага на собствениците и гостите на комплекса възможност за вкусно похапване и освежаващи напитки.

Апартаментите са с три типа изложение – Юг, Изток и Север. От всички жилища се разкрива гледка към басейна на сградата, или към парк. Всички апартаменти разполагат с уютна тераса. Това е единственият комплекс на пазара в Слънчев бряг, в който бъдещите собственици имат възможност да си закупят малък склад към апартамента в площ до 5 кв. м.  Едно много практично решение за клиенти, избрали да живеят в близост до морето целогодишно или за тези, които желаят да отдават имотите си под наем и имат нужда да държат личните си вещи на сигурно място.

Желанието на инвеститора е да представи на пазара сграда, която да разчупи стереотипа, че курортните имоти са само за летния сезон. Качеството на строителството ще е на ново по-високо, непознато за района ниво.  В изпълнението на външните части на сградата е предвидено да се използват модерни окачени фасади и най-качествените външни мазилки на пазара.

Всички имоти ще се предлагат завършени “до ключ“. До 06.2023 година всеки клиент ще има право да избира какви подови настилки да му бъдат поставени, според предварително определен бюджет за довършителни работи.

НАЧАЛО НА СТРОИТЕЛСТВО  – 10 / 2023

СРОК НА СТРОИТЕЛСТВО – 24 МЕСЕЦА

АПАРТАМЕНТИ С ЕДНА СПАЛНЯ ОТ 50 до 66 кв.м

АПАРТАМЕНТИ С ДВЕ СПАЛНИ ОТ 73 до 129 кв.м

сградата разполага с:

Рецепция

детска площадка

ВЕЛОПАРКИНГ

Зона за отдих

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

Напълно закрита територия със система за видеонаблюдение

Места за паркиране

с възможност за зареждане на електрически коли

Основен басейн

+ детски басейн

озеленена зона

Професионално озеленена зона около басейна и алеита около сградата

ЕТАЖНИ РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ

РЕКЛАМНА БРОШУРА

ОФЕРТИ

Виж офертата

ап В201 в комплекс Емилия Романа Верде

Emilia Romana Verde ap. B201

€ 89 900

Виж офертата

B303

Emilia Romana Verde ap. B204

€ 95 500

Виж офертата

301

Emilia Romana Verde ap. B602

ПРОДАДЕН

Виж офертата

601

Emilia Romana Verde ap. А209

€ 108 900

Виж офертата

ap1

Emilia Romana Verde ap. А207

€ 89 500

Виж офертата

701

Emilia Romana Verde ap. А206

ПРОДАДЕН

Локация

ГАЛЕРИЯ